Tuinmeubelen

Een stoere robuuste picknicktafel van robiniahout in de tuin

De zomer is helaas tot een einde gekomen, maar dit betekent zeker niet dat je nog niet bezig mag zijn met de zomer van volgend jaar. Wil jij je op en top voorbereiden op de zomer van 2017, zodat je optimaal kunt genieten van deze heerlijke periode? Schaf dan alvast een picknicktafel aan voor in de tuin.

Een picknicktafel voor barbecues, borrels en feestjes

Een picknicktafel is niet zomaar een tafel, maar betreft een tafel waar al banken aan vast zitten. Door een picknicktafel aan te schaffen, hoef je niet los te investeren in een goede tafel voor buiten en stoelen om bij de tafel te zetten. En of je nu een barbecue organiseert, een borrel geeft in de tuin of mensen hebt uitgenodigd voor een feestje: je kunt de tafel iedere keer weer gebruiken.

picknicktafel-van-robiniahout

Foto: www.hamerenhark.nl

Een picknicktafel van robiniahout: extra duurzaam

Omdat een picknicktafel altijd buiten staat, ook als het wat minder mooi weer is, is het belangrijk dat de tafel goed tegen weersomstandigheden als regen, hagel en zelfs sneeuw kan. Investeer je in een picknicktafel van robiniahout, dan hoef je je geen zorgen te maken dat je jouw tafel binnen een jaar moet vervangen. Robiniahout is namelijk uitermate duurzaam, wat betekent dat het hout vele jaren mee gaat. Ook als je de tafel in de winter buiten laat staan zonder het hout af te dekken met een zeil, gaat de tafel jaren mee.

Maak indruk met een robuuste picknicktafel van eigen ontwerp

Laat je jouw picknicktafel van robiniahout zelf ontwerpen en ontwikkelen, dan kun je een tafel in de tuin zetten die helemaal bij jouw eisen, wensen en verwachtingen aansluit. Wat het zelf ontwerpen van een robuuste picknicktafel zo leuk maakt, is dat je vele mogelijkheden hebt bij het ontwerpen van de tafel. Zo kun je niet alleen kiezen welke kleur de picknicktafel moet krijgen, maar ook hoe groot de tafel moet worden en of de tafel eventueel uitgebreid moet worden met extra accessoires. Denk hierbij aan een houten stang die over de tafel heen hangt en waar je een leuke lampion of andere versiering aan op kunt hangen.

Heb je specifieke eisen voor jouw robiniahouten picknicktafel? Ontwerp je tafel dan helemaal zelf met een meubelmaker en je krijgt een robuuste tafel met bankjes waar je echt trots op kunt zijn.