Overig

Een toegankelijke overkapping lichtstraat van GLASvakwerk

Ook voor een prachtige lichtinval in uw terrasoverkapping bent u bij GLASvakwerk.nl aan het juiste adres! Met de gerichte collectie lichtstraten voor overkappingen van GLASvakwerk slaagt u altijd. Natuurlijk vertellen wij u graag wat meer over! 

Aan huis of separaat?

Wordt uw overkapping direct aan huis geplaatst, dan is dit van invloed op de huidige lichtinval. Waarschijnlijk zal deze (een stuk) minder worden en in dit geval is een lichtstraat echt een aanrader. Maar naast het behouden van een mooie lichtinval in uw woning, is natuurlijk licht ook een enorme meerwaarde voor de overkapping zelf. Ook wanneer uw nieuwe overkapping “los staat” van uw woning, is een vlakke lichtkoepel een luxe optie. U creëert hiermee een prachtige lichtinval en een stroom natuurlijk licht, maar ook esthetisch zorgt een lichtstraat voor een visueel aantrekkelijk effect. Het dakbeschot of de plafondafwerking van een (houten) overkapping is doorgaans vrij eentonig, waarbij een glazen lichtstraat zal zorgen voor een boost op het gebied van licht, maar vooral ook sfeer. Onze lichtstraten worden met name toegepast binnen houten overkappingen, – met name douglas & eiken overkappingen – waarbij onze strakke frameless glazen lichtstraat ook meteen een modern accent aanbrengt. In een overkapping wordt vaak ontspannen, even tot rust gekomen en wat is dan heerlijker dan “echt” zonlicht & een blauwe hemel in de ochtend en een sterrenhemel in de avond?

Een “lean and mean” lichtstraat

Wij bieden een innovatieve ventilerende (niet geïsoleerde) lichtstraat. De vlakke lichtkoepel van GLASvakwerk.nl is mooi & kwalitatief hoogwaardig, heeft een prachtige lichtinval, maar wordt daarnaast ook gesierd door eenvoud (strak), is zeer prijsvoordelig, praktisch in gebruik & eenvoudig te monteren. Wilt u meer weten, neem meteen een kijkje op onze website, hier vindt u uitgebreide informatie, klantfoto’s, video’s en uiteraard ook gedetailleerde instructies voor inmeten, voorbereidingen & montage.