Overig

Goedkope aanhangwagen kopen

aanhanger kopen

Ben je opzoek naar een aanhangwagen, maar wil je niet te veel betalen? Maar wel een nieuwe aanhanger. Natuurlijk kan dat. Het is natuurlijk als eerste belangrijk om te bepalen wat voor aanhanger je zoekt. 

Er zijn allerlei verschillende soorten aanhangwagens, in verschillende prijsklassen. Er zijn dan ook nog eens zoveel verschillende merken, dat het moeilijk wordt om een keuze te gaan maken in wat nu de beste prijs/ kwaliteit verhouding is. Of wat het beste bij je past.

Eduard levert kwalitatief goede aanhangers en is in verhouding een goedkoper merk. Ook Temared is dan een goede optie, het merk is aanzienlijk goedkoper dan andere aanhanger merken.

Hieronder zijn twee verschillende aanhangers toegelicht, mocht je toch opzoek zijn naar een andere aanhangwagen, kijk dan op de onderstaande link voor het volledige overzicht en meer informatie.

Goedkope Bakwagens

Goedkope bakwagen kopen?
Bij alles geld, je kan het zo gek maken als je zelf wil, dat is ook zo bij aanhangers. Wij verkopen bakwagens van €679,95 tot €2359,95. 

Ben je opzoek naar een goedkope bakwagen met een grote bakmaat, dan kan je al de eigenaar zijn van een aanhanger voor een prijs van € 699,95 je hebt dan een relatief grote bak, waar je veel mogelijkheden mee hebt. Ook is deze aanhanger ongeremd en kan je die met je normale B rijbewijs al gewoon trekken.


Bijvoorbeeld de Temared PRO: Temared pro 263×125 cm ongeremd
Deze aanhanger beschikt over een netto laadvermogen van 570 kg. Het eigen gewicht van de Temared PRO is 180 kg, dat is relatief licht, waardoor de bakwagen nog over een hoog laadvermogen beschikt.

Goedkope Plateauwagens

Zoek je toch opzoek naar een aanhanger met een grotere bakmaat. Dan is een plateauwagen een goede uitkomst. In verhouding met onze bakwagens zijn de plateauwagens wel prijziger. Ze zijn daarentegen ook groter. De plateauwagens komen in een prijs van €1121,13 tot €4673,99.

Deze ongeremde Eduard plateauwagen heeft een bakmaat van 256×125 cm. Deze aanhangwagen wordt standaard geleverd met een betonplex vloerplaat.
De plateauwagen heeft een netto laadvermogen van 510 kg, en weegt zelf 240 kg.
Bijvoorbeeld de Eduard plateauwagen 256×150 cm ongeremd
Ook voor deze plateauwagen geld dat je deze mag trekken met een B rijbewijs. 

Verschil tussen bakwagens en plateauwagens

Het verschil tussen deze aanhangers in de plaats van de wielen. De bakwagens hebben de wielen aan de zijkant van de aanhanger en de plateauwagens hebben de wielen aan de onderkant.
Daardoor hebben de plateauwagens een grotere bakmaat, terwijl de totale breedte minder is.  Ze zijn daardoor makkelijker in een garage te plaatsen, of door smalle doorgangen te rijden.

Het voordeel van een bakwagen is dat het zwaartepunt lager ligt. Daardoor ligt een bakwagen stabieler op de weg, en daardoor rijdt een bakwagen fijner achter het trekkende voertuig.

Andere goedkope aanhangwagens in het kort

Wij bieden natuurlijk veel meer soorten trailers aan. Ook de andere aanhangwagens worden bij ons aangeboden tegen een scherpe prijs. Klik op de onderstaande link voor verdere informatie.

Bekijk hier ons volledig overzicht van goedkope aanhangwagens