Tuinaccessoires

Hoge smalle plantenbak

vierkante plantebak

Wil je je tuin wat meer aankleden? Dan ben je bij Tuinvoordeel aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment aan plantenbakken in alle vormen, kleuren en maten. Een plantenbak kan net dat ene onderdeel zijn die je mist om je tuin wat op te fleuren.
Vooral hoge smalle plantenbakken of smalle bloembakken staan mooi in iedere tuin. Dit is omdat ze niet zoveel ruimte opnemen. Je kan er dus makkelijk meerdere plaatsen in een grote tuin, of een paar in een kleine tuin! Plant hier een paar mooie planten of kleurrijke bloemen in en je tuin zal weer helemaal als nieuw voelen.

Verschillende materialen

Wij hebben hoge smalle plantenbakken in verschillende materialen beschikbaar. Zo hebben we smalle bloembakken gemaakt van hardhout. Hardhout geeft een robuuste uitstraling aan je tuin en het verkleurt bij regelmatige blootstelling aan het weer. Hierdoor ziet de smalle bloembak er mooi verweerd uit.
Naast hardhout hebben we ook hoge smalle plantenbakken van cortenstaal. Deze metaalsoort heeft als eigenschap dat het op een mooie manier een laag roest krijgt wanneer het buiten staat. Doordat deze roest oppervlakkig is, zal de smalle plantenbak niet verder doorroesten waardoor je er nog jarenlang plezier van zal hebben. Ook geeft dit een ruig tintje aan je tuin!
Ten slotte hebben we nog smalle bloembakken gemaakt van aluminium, polyester en kunststof. Deze materialen geven een nettere uitstraling aan je tuin, doordat deze plantenbakken erg strak zijn. Ze zijn vaak wit, zwart of grijs gekleurd en ze zijn mooi afgewerkt. Perfect als je houdt van een nette, stijlvolle tuin!

Afmetingen

Elke tuin is anders, dus voor elke tuin is er weer een andere maat plantenbak of bloembak die geschikt is. Ben je specifiek op zoek naar een hoge smalle plantenbak? Wij hebben een breed assortiment aan smalle bloembakken in verschillende maten. Zo beginnen onze plantenbakken bij een lengte van 80 cm, tot wel 120 cm lang. De meeste smalle plantenbak hebben een breedte van 40 cm en een hoogte van 72 of 80 cm. Dit is dus ideaal wanneer je op zoek bent naar een hoge smalle plantenbak!

Hoge smalle plantenbak bij Tuinvoordeel.eu

Wil je een hoge smalle plantenbak kopen? Dat kan bij Tuinvoordeel.eu! Een groot voordeel van het bestellen bij Tuinvoordeel is dat je nooit verzendkosten hoeft te betalen wanneer je je bestelling verzendt naar Nederland of België. Het maakt dus niet uit hoe klein of hoe groot je bestelling is! Dit scheelt enorm in kosten. Heeft u nog vragen over smalle plantenbakken of bloembakken, of over één van onze andere tuinproducten? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice via +31(0)85-8770286 en wij helpen u graag verder. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen en wij geven u graag advies over het inrichten van uw tuin!