Overig

Houten jaloezieën voor ieder jaargetijde

Het begint buiten al wat frisser te worden en de periode van de gezellige wintermaanden breekt weer aan. En bij deze gezelligheid hoort uiteraard ook een sfeervol huis. Als je op zoek bent naar een echte sfeermaker dan zijn houten jaloezieën misschien net iets voor jou. Niet alleen hun fraaie uiterlijk voegt veel warmte aan je interieur toe, maar met name het licht- en schaduwspel dat hierdoor ontstaat. Door de houten jaloezieën halfopen te zetten, wordt het zonlicht zeer aangenaam gefilterd. En als het buiten warmer wordt kun je de jaloezieën weer heel goed gebruiken om de hitte en het felle licht buiten te houden.

Een aantal voordelen

Houten jaloezieën hebben naast het reguleren van zonlicht nog een aantal andere voordelen.

Zo zorgen ze voor de benodigde privacy in huis en heb je geen last meer van vervelende inkijk. Dat is niet alleen belangrijk als je midden in de stad woont maar ook buiten de stad is het prettig als niet iedereen zo maar naar binnen kan kijken.

Verder zijn houten jaloezieën heel eenvoudig te onderhouden om ze er weer als nieuw uit te laten zien. Af en toe afnemen met een vochtig doekje is eigenlijk al voldoende.

Sfeervolle kleuren

Heb je idee dat houten jaloezieën alleen te krijgen zijn in verschillende houttinten? Dan heb je het gelukkig mis. Houten jaloezieën zijn in heel veel schitterende kleuren te krijgen. Van mahoni tot taupe en van wit tot limestone. Voor iedere woonstijl is er wel een passende kleur te vinden. Daarbij kun je ook nog de kleur van de ladderband kiezen waardoor ze nog meer passen bij jouw interieurstijl.

Bestel jouw houten jaloezieën nu precies op maat.

Online en op maat

Bij Creon Raamdecoratie kun je houten jaloezieën online en op maat bestellen. Het is echter wel belangrijk dat je vooraf de maten goed opmeet en bepaalt welke kleur je wilt hebben. En als je twijfels hebt over de kleur dan vraag je eerst een kleurstaal bij Creon op. Dit bedrag krijg je terug als je definitief je bestelling plaatst.

Geniet nu ook van de sfeer van houten jaloezieën in huis.