Overig

Kies voor een plisse hordeur op maat

In de zomer wil je lekker buiten kunnen genieten van je tuin, balkon of terras. Stoelen en tafel buiten, misschien het zonnescherm uit en de deuren lekker open. Minder plezierig is het echter als je dan last krijgt van insecten in je woning. Een plisse hordeur is dan een ideale oplossing om te voorkomen dat insecten en ander ongewilde objecten als pluisjes ongewenst je woning binnen komen.

Wat is een plissé hordeur?

Een plisse hordeur is een stijlvolle hordeur, die je als een harmonica open en dicht kunt doen. De plisse hordeur glijdt over een rails die in of op je deuropening gemonteerd wordt.

Voordelen van een plissé hordeur?

Het voordeel van plisse hordeuren ten opzichte van andere hordeuren is dat ze:

  • In iedere positie open kunnen blijven staan
  • Nooit door de wind dicht kunnen klappen, want ze zitten in of op de deuropening vast
  • In de winter gewoon kunnen blijven zitten, want in opgevouwen vorm zitten ze niet in de weg
  • Door hun dunne horren er stijlvoller uit zien dan normale hordeuren
  • Vrijwel geluidloos open en dicht kunnen worden gedaan

Het is mogelijk om je plisse hordeur op maat te laten maken, zodat deze perfect in en bij jouw woning past.

Een plisse hordeur op maat

Plisse hordeuren zijn verkrijgbaar in een aantal standaardmaten. Maar voor het echt 100% effectief kunnen weren van insecten is een plisse hordeur op maat de enige juiste keuze. Het voordeel van het op maat laten maken van een plissé hordeur is daarnaast dat alle onderdelen van de deur exact worden afgestemd op de afmetingen van jouw deur(en). Je hoeft dus niet zelf meer te zagen, wat het aanbrengen vergemakkelijkt.

Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

Naast je plisse hordeur op maat laten maken, kun je de deur verder op verschillende manieren laten uitvoeren naar jouw voorkeuren. Zo kun je kiezen uit verschillende framekleuren, waaronder wit, gebroken wit, bruin, grijs en zilver. Bovendien kun je deze in mat of glans laten uitvoeren. Ook kun je de kleur van het gaas in je plissé hordeur aanpassen aan jouw smaak en bijvoorbeeld in grijs of zwart laten uitvoeren. Op deze manier kun je gemakkelijk de plissé hordeur samenstellen die perfect bij jouw woning past.