Erfafscheiding Tuin algemeen

Maak je tuin af met een inrijpoort voor je vervoer

inrijpoort

Een grote tuin is handig. Je kunt er veel verschillende zithoeken in maken, plaatst de mooiste planten en bloemen en kunt er vaak ook nog jouw auto’s in kwijt. Alleen zijn de meeste tuinen niet goed afgeschermd, waardoor dieven ook met enige regelmaat hun slag slaan. Je kunt dan kijken naar een goede inrijpoort. Deze poort zorgt ervoor dat je jouw auto toch op jouw eigen terrein kunt hebben staan, maar er niemand anders meer binnen kan komen zonder dat jij de poort opendoet. Maar wat zijn de mogelijkheden op dit gebied?

Met de inrijpoort de tuin beter beveiligen 

Een inrijpoort is altijd goed te combineren met jouw huidige hekwerk. De poort is hierbij volledig op maat gemaakt, waardoor voertuigen er eenvoudig doorheen kunnen komen en je jouw terrein goed af kunt sluiten. Het afsluiten zorgt er echter ook voor dat jouw terrein een veilige omgeving is voor spelende kinderen en huisdieren. Ze kunnen immers niet zomaar meer naar buiten rennen. Wanneer je deze poort aanschaft, kun je er alleen nog maar voordelen aan behalen. Je hebt mee privacy, de hond loopt niet meer weg, en hebt minder risico op inbraak.

In meerdere varianten aan te schaffen 

Je kunt bij MT Hekwerken altijd een inrijpoort in verschillende varianten vinden. Zo kun je bijvoorbeeld voor een spijlenpoort kijken, welke in feite een standaarduitvoering is. Ook kun je kijken naar een dubbelstaafmat poort. Deze biedt nog meer bescherming en is altijd goed met jouw huidige hekwerk te combineren. Als je nog niet beschikt over een hekwerk kun je deze natuurlijk tegelijk met de poort aanschaffen bij deze professional. Zo weet je zeker dat het altijd een geheel is en de tuin er mooi uitziet. Het is immers geen aanschaf voor alleen de veiligheid, maar je wilt er ook tevreden naar kunnen kijken.

De afmetingen van het hekwerk 

Het is goed om eerst te kijken welke afmetingen je nodig hebt. Bij MT Hekwerken zijn er een groot aantal afmetingen terug te vinden in het assortiment. De breedte en de hoogte kun je namelijk zelf kiezen, maar er zijn wel standaard maten. Zorg daarom dat je goed opmeet welke ruimte er beschikbaar is en wat de breedte van de voertuigen is. De hoogte zorgt er voornamelijk voor dat jij meer of minder veiligheid krijgt. Een hoog hek is immers lastiger om overheen te komen en je kunt indringers er flink mee afschrikken, maar het kan ook een opgesloten gevoel geven.

De kleuren en andere opties 

Alle inrijpoorten bij MT Hekwerken kunnen direct vanuit het assortiment aangeschaft worden. Als je toch voor een andere variant wilt kijken of een op maat gemaakte variant in handen wilt krijgen kun je dit ook altijd bespreken. Het gaat erom dat jij zoveel mogelijk profiteert van het nieuwe hekwerk en dat je tevreden bent. De kleuren kunnen hier al een groot verschil in geven. Er zijn een aantal standaardkleuren beschikbaar, maar je hebt ook de mogelijkheid om de kleur aan de rest van het bestaande hekwerk aan te passen. Een hekwerk met inrijpoort op maat dus, wat wil je nog meer?