Planten

Met deze 3 bomen maak jij jouw tuin weer fraai

Wil je weer genieten van een fraaie tuin? Dan is het tijd om een leilaurier, esdoorn of lindeboom te planten! Deze bomen zorgen ervoor dat jouw tuin er weer prachtig uit gaat zien. Lees hier hoe je ze het beste kunt planten.

Kies voor leilauriers

Een leilaurier is een prachtige boom voor in de tuin. Het is een sterke en robuuste boom die niet makkelijk omvalt. Daarnaast zorgt deze boom ervoor dat jouw tuin er weer fris en fruitig uitziet. Wil je weten hoe je de leilaurier het best kunt planten? Lees dan verder!

Verder is het een sterke en robuuste boom, maar toch kun je er beter voor zorgen dat hij niet in de volle zon staat. Zorg ervoor dat je het juist op een plek plant met een halve schaduw. Daarnaast is het belangrijk om de grond goed vochtig te houden. Dit doe je door de boom regelmatig water te geven.

Onderschat ook de esdoorn niet

Een esdoorn is tevens een perfecte boom voor in de tuin. De esdoorn zorgt er namelijk voor dat jouw tuin er weer rustig en sfeervol uitziet. Het is een boom die zeker tegen een stootje kan, maar toch kun je er beter voor zorgen dat hij in de halve schaduw staat in plaats van de volle zon. Zorg er verder voor dat je de grond nabij de boom vochtig houdt door regelmatig water te geven aan de esdoorn.

Vergeet de lindeboom niet

Tot slot is een lindeboom ook een goede toevoeging aan je tuin. Een lindeboom geeft namelijk meer sfeer aan je tuin. Daarnaast kun je hem zonder zorgen planten in de halve schaduw. Zorg er verder voor dat je de grond goed vochtig houdt nabij de boom wanneer het niet vaak regent. Zo weet je zeker dat de boom in een goede staat blijft verkeren.

Al met al zijn de leilaurier, esdoorn en lindeboom perfecte bomen voor in de tuin. Wanneer je goed let op welke instructies je moet volgen om de bomen gezond te laten blijven, weet je zeker dat ze alle drie je tuin prachtig maken.