Overig

Ongedierte voorkomen, doe je met onze tips!

De lente is weer begonnen en we zijn al goed op weg naar de zomer. Het is de tijd van het jaar dat iedereen lekker naar buiten gaat. Je bent alleen niet de enige, want allerlei soorten ongedierte komt ook tevoorschijn. Ongedierte wil je graag buiten de deur houden. Ongedierte voorkomen, lukt hopelijk met deze tips!

Veelvoorkomend ongedierte in de lente en zomer

Terwijl je in de herfst en winter met name knaagdieren bij mensen thuis tegenkomt, zijn de lente en de zomer de seizoenen waarin je veel kruipende en vliegende insecten ziet die bijten of steken. Logisch dat je deze soorten ongedierte voorkomen wilt. Veelvoorkomend ongedierte in de lente en zomer zijn:

  • mieren
  • wespen
  • vlooien
  • bedwantsen
  • vliegen

Tips voor ongediertepreventie

Er zijn dus verschillende soorten ongedierte die in deze tijden je huis proberen binnen te komen, maar er zijn mogelijkheden om ze buiten de deur te houden. Ongedierte voorkomen is nog altijd beter dan ongediertebestrijding. Ongediertepreventie lukt je met deze tips:

  1. Houd ramen en deuren gesloten en plaats horren.
  2. Zorg voor afvalbakken met afgesloten deksels.
  3. Houd je keuken vrij van etensresten en bewaar voedsel in dichte bakken.
  4. Verwijder stilstaand water uit je tuin en onderhoud je tuin regelmatig.
  5. Check je dak regelmatig op nesten van ongedierte.

Ongedierte voorkomen niet gelukt?

Is het je niet gelukt om het ongedierte buiten de deur te houden? Schakel dan een
professionele ongediertebestrijder professionele ongediertebestrijder in om het ongedierte te bestrijden. De ervaren bestrijder zal het ongedierte bestrijden en je advies op maat geven hoe je vanaf nu ongedierte voorkomen kunt.