Overig

Slippers bedrukken bij Maxilia: een stukje herkenbaarheid in een zee van slippers

Het zal niemand verbazen dat velen zich zullen afvragen wat het nut is van het bedrukken van slippers door Maxilia. Immers, de onderkant is sowieso al niet zichtbaar en de bovenkant eigenlijk ook niet, want daar staan je voeten op. Blijft alleen over de kap of beugel waarmee je de voeten op de zool vastzet, maar wie kijkt nou daar naar?

Iets over de slipper

Slippers zijn een soort schoeisel, die heel eenvoudig aan en uit te trekken zijn, er is niet meer nodig dan een in- en uitschuiven. ( to slip=schuiven)
Over het algemeen onderscheiden we twee soorten slippers: die met een overkapping waarin je je voet klemt, of die met een opstaand stukje materiaal voorin, die ingeklemd wordt met de grote en eerste teen. Die laatste noemt men ook wel teenslippers.
Pantoffels zijn eigenlijk ook een soort slippers, maar dan met voor de tenen volledig gesloten overkapping.

Waar kun je je boodschap kwijt op een door Maxilia te bedrukken slipper?

Er zijn vier plekken beschikbaar:
De onderkant van de zool
Je kunt hiervoor een zogenaamd reliëfbedrukking gebruiken, die een afdruk achterlaten op het zand.
De bovenkant van de zool.
De hielsector is hiervoor de meest zichtbare, omdat bij het lopen deze bij elke pas te zien is.
De overkapping.
Uitstekende plek een boodschap of logo te plaatsen, goed zichtbaar en het maakt je slipper apart van alle andere, gewone slippers.
De riempjes van een teenslipper.
Niet veel ruimte, maar wel exclusief.
Overigens is het ook mogelijk allerlei leuke kleurencombinaties toe te passen op de zolen en bandjes.

 

Slippers bedrukken

 

De door Maxilia bedrukte slipper als relatiegeschenk

Slippers zijn een gebruiksvoorwerp. Ze dienen als gemakkelijk te dragen footwear, thuis of op het strand. Een bedrijf zou kunnen kiezen voor een bedrukte slipper als gepersonaliseerd relatiegeschenk, bijvoorbeeld net voor de zomervakantie. Niet alleen blijft daardoor een zekere onbewuste band met het bedrijf bestaan, maar door de herkenbaarheid zul je ze ook niet snel verliezen.
Gewoon lekker handig dus!
Slippers bedrukken, heerlijk vrije voeten met toch dat beetje bescherming. Een leuk kleurtje, een logo of opdruk maakt het dan net af.