Overig Tuintrends

Tot rust komen gewoon in je achtertuin

barrelsauna in tuin

Het leven wordt steeds drukker en er wordt steeds meer van je verwacht, hierdoor kan tot rust komen een stuk lastiger worden. Als je dan toch even rust hebt word je weer overspoelt met appjes. Hierdoor blijven de prikkels maar komen. Gelukkig hebben wij een oplossing waardoor je heerlijk thuis tot rust kan komen, namelijk een hottub of een sauna in de achtertuin! Maar je moet er zelf ook iets voor doen, namelijk je telefoon op stil zetten en genieten. Pak er een boek bij en stop je piekergedachtes weg. Een heerlijk drankje en een hapje maken het daarnaast ook een stuk aangenamer! Wil je meer weten over een hottub en een sauna? Lees dan snel door!

Een sauna in de buitenlucht

Een sauna is heerlijk om in te relaxen, maar het heeft ook nog eens zeer veel voordelen voor je gezondheid. Zowel fysiek als mentaal heeft het namelijk een positieve invloed. Doordat je namelijk veel gaat zweten, wordt je lichaam gereinigd. Daarnaast gaat ook je hart sneller kloppen en zullen je bloedvaten verwijden. Dit is dan ook goed voor je bloeddoorstroming en zal ervoor zorgen dat je een verminderde kans op hart- en vaatziekten hebt. Vervolgens zul je dus ook een erg fijne rust ervaren, waardoor je ook mentaal sterker wordt. Neem dan ook dagelijks je rust en geniet van een buitensauna van Welvaere in je achtertuin!

Heerlijk bubbelen in een buitensauna

Zoals we eerder hebben benoemd, gaan we het niet alleen hebben over een buiten sauna. Maar ook over een hottub. Je kunt hierin de keuze maken tussen kunststof en houten hottubs. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een op hout gestookte of een elektrische hottub. Een elektrische kun je gemakkelijker aan en uit zetten, maar een hout gestookte geeft een betere sfeer en rust af. Het geluid van knisperend hout is dan ook erg rustgevend. Let er wel op dat de hout gestookte variant ook altijd met een rookontwikkeling komt. Als je een kleine tuin hebt kan dit dan ook voor overlast zorgen voor de buren. Ga voor een ultiem rustmoment in een hottub van Welvaere.