Overig

Waarom een hor kopen

Wanneer tijdens de warme zomerdagen mensen het liefst de ramen open zetten, wanneer het in de schemer eindelijk kouder wordt is dat exact het moment van de dag en de tijd van het jaar waarop muggen het meest actief zijn. Als u toch wilt genieten van een verkoelende bries zonder dat er insecten binnen komen kunt u kiezen voor een hor. Of wat dacht u wanneer het huis goed gelucht moet worden na een avondje fanatiek koken, het huis geurt naar allerlei lekkers wat wespen aantrekt. In de herfst zitten er vele spinnen op de gevels van huizen, deze houdt u natuurlijk graag daar en haalt u liever niet binnen wanneer ze opzoek zijn naar een warme plek om de winter door te brengen. Ook u kunt genieten van de buitenlucht binnenhuis en toch geen last hebben van al die kruipende en vliegende insecten die mee kunnen komen. Elk fijnmazig hor zal zuurstof naar binnen laten ventileren maar indringers stoppen. 

Elk soort hor op maat

Heeft u een hekel aan vliegende insecten in uw huis als de gevaarlijk stekende wesp of die vervelend zoemende bromvlieg maar loopt u tijdens mooie dagen veel het huis in uit dan is een hor kopen een oplossing. Deurhorren zijn er voor gemaakt om eenvoudig het huis in en uit te kunnen blijven lopen en toch de insecten buitenhuis te houden. Zo zijn er horren met een magneetstrip die na openen terugvallen en zich weer hechten aan het kozijn van uw deur. Een andere optie is een schuifhor, dit is iets prijziger maar zeker duurzamer dan een hor met een magneetstrip. Hetzelfde geldt voor wanneer u graag de ramen open hebt om frisse lucht binnen te krijgen maar niets anders vervelend, hiervoor zijn er raamhorren in dezelfde varianten als deurhorren.

Koop nu uw hor op maat

Wij bieden alle horren aan aangepast op de maten van uw ramen of deuren. Wij kiezen voor vakmanschap en gebruikersgemak wanneer we een hor bij u installeren. Een hor zal geplaatst worden zodat u de komende jaren geen ergerlijke nachten meer doorbrengt terwijl die mug om uw hoofd blijft zweven. Voor de beste prijs kunt u bij ons een aanvraag doen en wij zullen u een zeer goede prijs aanbieden. Kijk dus gauw verder op deze website en vindt alles wat u zoekt om zonder insecten in huis optimaal te kunnen genieten.