Tuinmeubelen

Wat houdt de tuinmeubeltrend ‘Rond en organisch’ in?

ronde vormen tuinmeubelen

Tegenwoordig worden tuinmeubelen steeds rustiger, speelser en zachter. Je ziet dan ook veel lijnen en zachte hoeken. Vormen zorgen voor een rustige en gezellige sfeer in de tuin. Past de tuinmeubeltrend ‘Rond en organisch’ bij jou?

Ronde tuintafels

Tuintafels zijn echte sfeermakers. Een tuintafel pak je er gemakkelijk bij en er is altijd wel een plekje over voor de onverwachte vriend die mee komt eten. Een tuintafel zorgt voor een intieme tuinsfeer, doordat iedereen gelijk is. Tuintafels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, met verschillende tafelpoten en tuintafels zijn er in diverse materialen. Teakhouten tuintafels of tuintafels met een tafelblad van graniet: iedere tuintafel brengt zijn eigen sfeer in de tuin. Een groot voordeel van een tuintafel is dat je geen last hebt van scherpe hoeken. Ideaal dus als je kleine kinderen rond hebt lopen.

Ronde loungesets

Ook aan stijlvolle loungesets kunnen organische vormen eenvoudig worden toegevoegd. De organische vormen hebben een luxueuze en wat zachtere uitstraling. Beschik je niet over de ruimte om een loungeset te plaatsen? Ook loungebanken of fauteuils zijn steeds vaker verkrijgbaar in deze vorm.

De voordelen van ronde en organische tuinmeubelen op een rij:

  • Ronde tuinmeubelen zijn speels en rustgevend.
  • Ronde tuinmeubelen zorgen voor een warme, gezellige sfeer omdat iedereen ‘gelijk’ is.
  • Ronde tuinmeubelen zijn kidsproof vanwege de hoeken.

Voeg accessoires toe

Maak je ronde en organische tuin af met de mooie accessoires. Er zijn veel buitenkleden verkrijgbaar in een cirkel vorm. Denk ook aan het toevoegen van sierkussens. Sierkussens zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, materialen en kleuren. Ze geven je tuinmeubelen niet alleen een luxe en warme uitstraling, het zit ook een stuk comfortabeler.