Tuintrends

Wil jij ook een buitenspa in de tuin?

Als we iets hebben geleerd in het afgelopen jaar, dan is het wel hoe belangrijk het is om je thuis geheel op je gemak te voelen. Noodgedwongen moesten we het afgelopen jaar en een deel van dit jaar meer thuis blijven dan we misschien wel wilden. Verstandig en positief als we zijn, hebben we gewoon van de nood een deugd gemaakt. Bijvoorbeeld door wat extra verbouwingen aan ons huis te verrichten. Nu is je tuin aan de beurt. Dat mag allemaal wel wat luxueuzer en gezelliger. Wat dacht je? Zou een buitenspa in je achtertuin niet heerlijk zijn? Geloof ons, het is gemakkelijker te regelen dan je denkt en bovendien ook een stuk voordeliger dan je wellicht in je hoofd hebt. 

Maximaal ontspannen in je eigen tuin met een buitenspa

Probeer het eens te zien. Je komt thuis van een drukke dag en je hebt echt behoefte aan ontspanning. Even al je gedachten op nul en alleen maar aandacht voor je lichaam, dat misschien een beetje verkrampt aanvoelt. Je neemt plaats in je jacuzzi in je achtertuin en sluit je ogen. De ontspannende warmte van je bubbelbad laat je spanningen wegvloeien. De verkwikkende luchtbellen activeren je huid en geven je een aangenaam en schoon gevoel. Het maakt niet uit of je in de zomer of in de winter in je jacuzzi gaat zitten. Als buiten de mussen van het dak vallen, zet je de thermostaat iets lager, zodat je warme bad tóch verkwikkend aanvoelt. Als buiten een pak sneeuw ligt en een winterwind waait, mag je thermostaat op een hogere stand, zodat je niets voelt van het winterweer.

Een jacuzzi voor jezelf of voor meerdere personen

Hoe is je gezinssamenstelling? Wil je een bubbelbad buiten voor jezelf, je partner en je eventuele kinderen? Of vind je het een goed idee als ook anderen gebruik kunnen maken van je buitenspa? Gezellig met een groep vrienden borrelen in je eigen bubbelbad, terwijl op de achtergrond de barbecue verzorgd wordt? Dat is nog eens genieten van je eigen tuin en je vrije tijd. Sauna4You heeft jacuzzi’s in veel verschillende maten, geschikt voor twee tot wel zeven personen. Geloof ons maar, als je eenmaal het genot van een eigen buitenspa hebt ervaren, wil je niet anders meer.

Het onderhoud van je buitenspa

Een jacuzzi is anders dan een warm bad. In je warme bad is het normaal om na elke keer baden het water te verversen. In een jacuzzi is dit niet nodig. Met filters en ongevaarlijke chemicaliën wordt de waterkwaliteit goed op peil gehouden, zodat je slechts eens in de drie maanden je water hoeft te vervangen. Bijvullen doe je gewoon met de tuinslang. Gebruik je je buitenspa niet, dek hem dan goed af met zijn afdekplaat. Zo voorkom je dat bladeren, takjes, vuil en insecten in je bad terechtkomen. Bovendien heb je dan veel minder last van verdamping van je badwater.