Tuinaccessoires Tuintrends

Bloempotten voor jouw interieur

bloem potten

Kamerplanten zijn niet meer weg te denken in je interieur. Ze geven de ruimte een fijne sfeer, daarom zie je vaak in elk huishouden wel een paar planten. Daarnaast worden ook steeds vaker kamerplanten in bedrijfspanden neergezet. Moderne materialen komen steeds meer terug in het hedendaagse interieur en daar passen kamerplanten perfect bij. Maar, niet alleen een kamerplant moet bij het interieur passen, een bloempot is net zo belangrijk. Een bloempot kan een kamerplant nog mooier maken, daarnaast zijn er ook veel bloempotten die het wateringproces makkelijker maakt. Er zijn veel verschillende soorten bloempotten beschikbaar, denk aan kleur, grootte en het materiaal. Omdat er zoveel keuze is moet er altijd wel een bloempot bij zitten die aan je eisen voldoet. Wil je graag bloempotten bestellen? Wij vertellen je hier graag meer over!

Verschillende materialen voor bloempotten

Bloempotten zijn niet alleen verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten maar er zijn ook verschillende materialen. De bloempotten kunnen bestaan uit keramiek, terracotta, metaal en kunststof. Bloempotten die van kunststof zijn gemaakt gaan niet snel kapot, zijn van goede kwaliteit en ze blijven lang mooi. De keuze rondom kunststof bloempotten is heel erg groot, je kan ze kiezen in veel verschillende kleuren. Bloempotten van keramiek zijn met de hand gemaakt, hierdoor is elke keramieken bloempot uniek. De bloempotten hebben een natuurlijke uitstraling met sierlijke lijnen.

Bloempotten die met rode klei zijn gebakken noem je ook wel terracotta. De rode klei is niet bewerkt met een andere kleur, dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Deze terracotta bloempotten kunnen buiten worden geplaatst, maar zijn ook zeer geschikt voor binnen.

Bloempotten aanschaffen

Bij Fleurdirect bestel je de mooiste bloempotten van hoge kwaliteit. Ze hebben veel verschillende bloempotten, waardoor er wel een voor je bij moet zitten! Naast bloempotten hebben de ook verscheidende planten. De planten kan je ook bestellen bij Fleurdirect, deze worden vervolgens Veilig en snel mogelijk afgeleverd. Wil je meer weten over bloempotten of planten? Bekijk hun website of neem contact met hen op. Zij helpen je graag verder.