Overig

De overstap naar een open kantoor

Een open kantoorinrichting is helemaal hot. Kijk naar Google en Facebook, grote kantoorruimtes met een open kantoorinrichting om de creativiteit te stimuleren en de productiviteit van de medewerkers te verhogen. Wil je de afdelingen toch een beetje gescheiden houden en je kantoor een mooi interieur geven dan bieden glazen wanden met metalen kozijnen de uitkomst.

Glazen wanden met metalen kozijnen

Om afleiding te voorkomen in een grote open kantoorruimte kunnen glazen wanden met metalen kozijnen en stalen deuren de oplossing bieden. Door deze glazen wanden kun je ruimtes per afdeling creëren of bespreekruimtes maken zonder je open kantoor te verliezen. Daarnaast zorgen de glazen wanden voor een beschutte werkplek waar je je goed kunt concentreren en een prettige open werksfeer behoudt.

Bedrijfsidentiteit

Bij de inrichting van een kantoorruimte speelt de bedrijfsidentiteit een belangrijke rol. De kantoorinrichting moet uitstralen waar je voor staat, zodat ook de klant in één opslag kan zien waarmee zij mee in zee gaan. Vele glazen wanden met metalen kozijnen zijn naar eigen ontwerp of op advies volledig op maat te maken. Ook kunnen de kozijnen en ramen op verschillende grote worden gemaakt om zo je bedrijfsidentiteit ook door het kantoor uit te stralen.

De voordelen van een open kantoorinrichting

Een open kantoorinrichting heeft meerdere voordelen, voor zowel de medewerkers als het bedrijf. Waarom een open inrichting van de kantoorruimte bij jou past? Hier om:

  • Het bevordert de sociale interactie tussen collega’s.
  • Door gebruik te maken van flexplekken verhoogt het zowel de productiviteit als de creativiteit van je collega’s.
  • Door middel van glazen wanden kunnen er beschutte werkplekken worden gecreëerd, dat zorgt voor een betere concentratie.
  • De bedrijfsidentiteit kun je goed naar voren laten komen door eigen glazen wanden te ontwerpen.
  • Een open kantoorinrichting zorgt voor een prettige werksfeer.

Ga aan de slag en creëren met glazen wanden en metalen kozijnen de ideale open kantoorruimte voor medewerkers en het bedrijf. Beem bijvoorbeeld een kijkje op Gewoongers.nl.