Tuintrends

De trends van 2018 in tuinen

De tuin is voor veel mensen een plek waar ze in de zomer graag zitten en heerlijk tot rust kunnen komen. Je wil natuurlijk wel een mooie tuin die er volgens de laatste trends uitziet.  In dit artikel zal er gekeken worden naar 3 trends in tuinen die je zeker niet mag missen. Er zal gekeken worden naar de kleur van 2018, natuurlijk materiaal en een mooie veranda

Groen is de kleur deze zomer

Groen is de kleur van 2018 voor je tuin. Natuurlijk komt dit tot uiting in verschillende bloemen en planten, maar ook in kussens, vazen en bijzettafels.  Voor de meubels in de tuin is groen echter niet de kleur. Voor meubels wordt er deze zomer gekozen voor rustige kleuren. Denk hierbij aan de kleuren grijs, donkerblauw en beige. Dit zijn kleuren die ook goed passen bij het groen van de rest van de tuin.  Het zorgt bovendien voor een warme uitstraling in je tuin.

Natuurlijk materiaal

Industriële artikelen is een enorme trend in tuinen deze zomer. Industriële artikelen geven een stoer imago aan je tuin.  Dit kan je terug laten komen door middel van stenen voor je veranda of stenen tegels in je tuin. Je kan ook kiezen voor houten producten.  Houten producten geven een mooie natuurlijke sfeer aan je tuin.

Mooie veranda

Een mooie veranda in je tuin is erg mooi en al een aantal jaren een trend in Nederland. Een veranda is een investering, maar je huis wordt hierdoor ook meer waard. Daarnaast is een veranda ideaal te gebruiken tijdens alle weersomstandigheden.  Een veranda houdt namelijk zonlicht, regen en ook bladeren tegen. Je kan dus van een veranda genieten in de zomer, maar ook in de winter. Veranda’s zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Denk hierbij aan houten en kunststof veranda’s, maar ook aan stalen veranda’s.