Tuintrends

Deze zomer een jacuzzi kopen?

jacuzzi kopen

Mocht je al jaren de droom koesteren om te genieten van een eigen buitenspa, is dit het moment voor het overwegen van een jacuzzi kopen. Het is natuurlijk een geweldig idee om zo’n heerlijk bubbelbad helemaal voor je alleen, of voor het gezin te hebben. Zijn er nu grote verschillen tussen een jacuzzi, een bubbelbad of een hottub? Eigenlijk zijn dit verschillende namen voor ruwweg hetzelfde product. Het belangrijkste kenmerk van deze baden is dat het water continu beweegt. Het water is verwarmd tot maximaal 40°C en beschikt over een aantal jets.

Jacuzzi kopen voor het hele jaar en weinig onderhoud

Jacuzzi’s in de tuin hebben de laatste jaren veel in populariteit gewonnen. Uiteraard kun je ook kiezen voor een eigen zwembad, het nadeel hierbij is echter dat je deze toch met name tijdens de zomermaanden zult gebruiken. Het ontspannende gevoel dat een bubbelbad biedt, geeft het hele jaar door plezier en genot. Onderzoek heeft zelfs aangetoond dat de therapeutische effecten van een spa het grootst zijn wanneer het water kouder is dan de buitentemperatuur.
Bovendien zal een zwembad veel onderhoudt en tijd kosten. Er zal regelmatig schoongemaakt moeten worden. Een hottub vergt veel minder onderhoud. Er zijn altijd filters aanwezig om het water schoon te houden. Als het zwembad moet worden geleegd, kan dat via de bestaande afvoer gebeuren. Het is daarnaast ook aangenaam dat een jacuzzi niet veel plaats inneemt. Zelfs als je niet een hele grote tuin hebt, is er genoeg ruimte voor een jacuzzi. Of je plaatst hem op het dakterras. Al met al zijn er weinig obstakels om rekening mee te houden. Dus laat je droom uitkomen. Dit plezier is niet langer voorbehouden aan mensen met een flinke portemonnee. Je kunt een jacuzzi kopen van uitstekende kwaliteit die niet extreem duur hoeft te zijn. Om de levensduur van de hottub te verlengen, is het een goed idee om een hottub cover of een spa cover te bestellen.

Online een jacuzzi kopen 

Wil je een jacuzzi kopen voor 2 of 3 personen? Kijk dan een naar de Mississippi en de Toronto 1 variant. De Mississippi 2 persoons luxe spa biedt hydrotherapie en is bovendien uitgerust met een icebucket, om te genieten van een verkoelend drankje.
Onze Toronto 1 is een luxe jacuzzi met 3 zitplaatsen, biedt geweldige functionaliteiten en heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Wil je een jacuzzi kopen voor het hele gezin, of verlang je naar heerlijke lange avonden badderen met een aantal vrienden? Dan kun je een jacuzzi overwegen met 5 of 6 zitplaatsen. Hierbij kun je kiezen uit de Denver, Toronto 2, Nashville, Chicago, Colorado, Dallas, Las Vegas, Ohio, Calgary en Memphis.
Geniet met deze Canadese en Amerikaanse jacuzzi’s stuk voor stuk van verschillende heerlijke voordelen. Zo biedt bijvoorbeeld de Denver mini fonteintjes, welke zorgen voor een rustgevend geluid. Ontspan optimaal dankzij de pop up fountains, speciaal ontwikkeld voor buitenspa’s. Onder andere is de Memphis jacuzzi uitgerust met een pop-upluidspreker, welke geluid van hoog niveau produceert nadat je het systeem activeert.
Ervaar de ultieme ontspanningservaring van een jacuzzi met het prachtige bad Dallas. Dit is een prachtige Canadese Jacuzzi van de beste kwaliteit die je kunt vinden! Overal wordt aan gedacht. En zeer laag energieverbruik door de uitstekende isolatie. Met de prachtige Dallas jacuzzi ben je verzekerd van de ultieme ontspanning ervaring. Dit is een prachtige Canadese Jacuzzi van de beste kwaliteit die je kunt vinden! Deze compacte, stijlvolle jacuzzi is van alle gemakken voorzien, is zeer laag in energieverbruik door de uitstekende isolatie en biedt geïntegreerde audio controlesysteem.