Tuin algemeen

Een houten balk voor buiten bij HOUTvakman.nl!

Houten balken bestelt u online, voor de beste prijs, bij HOUTvakman.nl. Wij bieden een gericht assortiment houten balken, waaronder balken van eiken, douglas en vuren (ook geïmpregneerde balken). Tegenwoordig zijn vooral de onbehandelde houten balken erg populair voor buiten, vandaar dat wij u graag wat meer vertellen over onze eiken & douglas balken voor buiten!

Fijnbezaagd & geschaafd.

Wij bieden een gerichte collectie balken van eikenhout en douglas hout. Eikenhout is de meest luxe onbehandelde tuinhout soort en douglas wordt hierbij vaak gezien als een goed & voordelig alternatief voor eikenhout. Een eiken balk bij HOUTvakman.nl is zowel geschaafd als fijnbezaagd verkrijgbaar, ditzelfde geldt voor een douglas balk bij HOUTvakman.nl. De keuze is voornamelijk van de specifieke toepassing en natuurlijk ook een kwestie van smaak. Houdt er rekening mee dat een fijnbezaagde balk wat ruw is en in de meeste gevallen ook niet volledig recht en maatvast, let hier dus goed op!

Bestel uw houten balk eenvoudig online bij HOUTvakman.nl.

Houten balken online kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Bij HOUTvakman.nl vindt u een gericht assortiment eiken en douglas balken. Per ‘houtsoort’ kunt u doorklikken naar het volledige assortiment balken, waarbij u een overzicht krijgt van de diverse afmetingen (kopmaat, oftewel hoogte x breedte). Wanneer u vervolgens doorklikt naar de productdetail pagina kunt u een keuze maken uit de gewenste lengtevariant.

Diverse houten balken, waaronder de meeste fijnbezaagde eiken en douglas balken, zijn ‘op maat’ te bestellen. Dit houdt in dat u de lengte zelf (op centimeter niveau) kunt bepalen. Vul hierbij de gewenste lengte in en klik op ‘bereken’, de prijs wordt direct getoond. Ook kunt u hierbij de gewenste afwerking van de balk bepalen, standaard afgekort (met een kettingzaag), of alvast mooi haaks afgezaagd. Zeker bij de grote balkafmetingen, zoals bijv. 30×30 is het mooi haaks afzagen nogal een klus. Dit nemen onze ervaren medewerkers graag voor u uithanden en dit kunt u dan ook eenvoudig online meebestellen, voor een vaste scherpe prijs.

Bij de overige balken kunt u kiezen uit 1 of meerdere lengtevarianten. Wanneer u een keuze maakt wordt ook de juiste prijs direct inzichtelijk. Voeg uw producten vervolgens aan uw winkelmandje, ga verder met winkelen of rond uw bestelling eenvoudig & veilig (in een beveiligde HTTPS omgeving) af. Wij nemen vervolgens contact met u op om een passende bezorgdatum te bespreken!