Tuintrends

Een sfeervolle gevel met raamdorpels van (echt) Belgisch hardsteen!

Met een raamdorpel van Belgisch hardsteen zorgt u voor een ‘stijlvolle touch’. Een prachtige raamdorpel van Belgisch hardsteen zorgt voor een mooie, natuurlijke & levendige uitstraling, maar ook voor een authentiek en stijlvol accent. Onze hardsteen dorpels betreffen (licht / blauw) gezoet Belgisch hardsteen. Met die kenmerkende (lichtere) blauwgrijze tint van het echte Belgische hardsteen en de mooie accenten en tekeningen (fossielen en witte aderen) een meerwaarde voor iedere gevel! De gezoete afwerking is de traditionele bewerking van Belgisch hardsteen die zorgt voor optimale situatie op het gebied van onderhoud. Slijtage is niet snel zichtbaar, evenals vuil, en vochtopname is minimaal. Daarnaast zorgt deze bewerking voor die kenmerkende ‘matte schijn’ van Belgisch hardsteen. Een Raamdorpel voordelig online bij NATUURSTEENvakman.nl: Topkwaliteit Belgisch hardsteen, met zorg op maat vervaardigd, voor de beste prijs en snel in huis!

Meer informatie over Belgisch hardsteen (arduin). 

Hardsteen is de algemene noemer voor een kalksteen met een blauwgrijze kleur. Deze natuursteen soort betreft een afzettingsgesteente en wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van fossiele insluitingen, oftewel diertjes met een kalkskelet. Deze zijn soms zichtbaar aan het oppervlakte, wat zorgt voor een bijzondere en natuurlijke uitstraling. Bij NATUURSTEENvakman zijn alle hardsteen raamdorpels vervaardigd uit topkwaliteit Belgisch hardsteen. België is een grote leverancier van hardsteen dat met name in de Ardennen gewonnen wordt. De raamdorpels van NATUURSTEENvakman.nl betreffen ‘gezoet Belgisch hardsteen’ . Zoeten zorgt voor een glad oppervlak en een matte glans, maar vooral ook een optimale situatie op het gebied van onderhoud. Daarnaast is slijtage is niet snel zichtbaar, evenals vuil, en ook is vochtopname minimaal. Een sterke combinatie dus voor toepassingen buitenshuis. Daarnaast zijn onze raamdorpels ‘(licht / blauw) gezoet’. Deze afwerking zorgt voor die kenmerkende blauwgrijze tint van authentiek hardsteen.

Direct online bestellen, voor de beste prijs!

Naast raamdorpels bestelt u bij ons ook een buitendeur dorpel op maat, evenals gevelplinten, muurafdekkers, paalmutsen, binnen dorpels, binnen plinten en buitendeur dorpel op maat van Belgisch hardsteen direct online, voor de beste prijs! Bestellen is heel eenvoudig, selecteer de juiste afmeting, klik door naar product detailpagina en vul hier de gewenste lengte in. Wanneer u de lengte invoert (in cm) en op ‘bereken’ klikt wordt de exacte prijs direct getoond. In onze eigen natuursteen zagerij zorgt een team vakmannen voor een maatwerk product, met zorg & liefde voor u gemaakt!