Tuintrends

Tuintrend: Grind

Een tuintrend die vaak wordt gekozen is grind. Siergrind zijn kleine steentjes waarmee je de tuin kunt versieren. Grind wordt meestal toegepast in een gedeelte waar niemand loopt, maar je kunt gerust over de steentjes lopen. Grind is een tuintrend omdat het (vooral in Nederland) erg veel wordt toegepast en het wordt met de dag meer. De steentjes hebben een unieke look en zijn in verschillende types en kleuren leverbaar. De meest toegepaste type is de Limburgs wit grind. Deze grindsoort wordt gewonnen in Limburg en kan dus ook goedkoper worden aangeboden in tegenstelling tot andere grindsoorten. Daarnaast zijn de Castle grind, Moraine grind en Lava paars grind steentjes ook erg populai

Combineer 

Grind in de voortuin wordt vaak gecombineerd met een pad van buitentegels of klinkers. Mensen lopen het liefst niet over grind omdat je vieze schoenen krijgt. Dit gebeurt vaker bij kleinere korrelgroottes. Wil je over het grind kunnen lopen dan raden we je minstens 16-32 millimeter aan. Buitentegels hoef je niet per se vast te zetten. Je kunt de tegels ook los in het grind verwerken. Dit zorgt voor een natuurlijke ambiance in de tuin. Grind is tegenwoordig ook online te bestellen. Zo kun je grind kopen bij Siergrind33. Het grind wordt erg scherp aangeboden nergens vind je het grind goedkoper. Het grind is leverbaar in big bag zakken maar ook in kleine zakken is het leverbaar voor als je een kleinere oppervlakte moet gaan bedekken. Bestel jij binnenkort bij Siergrind33?

Collectie 

De grind collectie van Siergrind33 is erg ruim. De eerdergenoemde populaire grindsoorten zijn uiteraard leverbaar, maar ook uniek grind zoals glasgrind is leverbaar bij Siergrind33.nl. De collectie is erg uitgebreid en daarom vind je naast grind, ook split, keien en rotsen bij Siergrind33.nl. Online grind bekijken is toch anders dan het grind in het echt zien. Daarom biedt Siergrind33 ook een unieke service, namelijk: gratis samples! Heb je een paar grindsoorten gezien die je bevallen? Dan wil je deze vanzelfsprekend in het echt zien. Online vraag je een sample aan en binnen een aantal werkdagen heb je jouw gewenste grindtypes al in de brievenbus. Erg handig als je een twijfelaar bent en eerst alles op een rijtje wilt hebben. Ook kun je het magazijn van Siergrind33 bezoeken waar alle grindsoorten staan gepresenteerd. Echter is deze magazijn alleen op afspraak te bezoeken. Maak dus snel een afspraak en bekijk alle types!