Tuinmeubelen

Tuin trends van 2018

Elk jaar zijn er nieuwe trends aan de hand waarvan je nog meer uit je eigen tuin kunt halen. Is jouw tuin al gereed gemaakt voor de zomer? Wij hebben een aantal tuin trends van 2018 voor je op een rijtje gezet, zodat je tijdens de zomer optimaal kunt genieten van de tuin. En natuurlijk ben je er van verzekerd dat je bij ons de beste aanbiedingen vindt voor de tuin trends van 2018. Lees daarom snel verder over de laatste trends!

Pallet loungeset

Al jaren zijn loungeset enorm populair voor in de tuin, maar de laatste tijd zien wij steeds vaker dat gekozen wordt voor loungesets bestaande uit pallets. Deze pallet loungesets zijn robuust, stijlvol en het hele jaar door te gebruiken. Daarnaast zijn de houten pallets eenvoudig aan te passen, bijvoorbeeld door ze te voorzien van een nieuw kleurtje. Via deze website vind je de beste pallet loungeset aanbiedingen, zodat ook jij binnenkort kunt genieten van deze tuin trend van 2018.

Zweefparasol

Een standaard parasol, ook wel bekend als een stokparasol, heeft als groot nadeel dat het al snel in de weg staat. Het moet dicht bij de tuinset geplaatst worden om effect te hebben, waardoor je minder ruimte hebt. Een zweefparasol is verder van de tuinset vandaan te plaatsen, zonder hierbij in te boeten aan bescherming tegen de zon. Daarom bestempelen wij de zweefparasol als één van de tuin trends van 2018.

Boombankjes

Heb je een grote boom in het midden van de tuin staan? Dan is een boombankje iets voor jou! Deze boombankjes kunnen rondom de boom bevestigd worden, waarna je voortaan heerlijk onder de boom kunt zitten. Een nieuwe manier om van je tuin te genieten, en daarom is het één van de tuin trends van 2018. Lees meer over tuintrends en leuke aanbiedingen op www.tuin-aanbiedingen.nl