Overig

Epoxyvloeren: een stevige bodem op het werk of thuis

Sommige vloeren zijn zo veelzijdig dat ze op verschillende plekken de ideale ondergrond zijn. De epoxyvloer is een dergelijke vloer. De epoxyvloer wordt zowel in woonhuizen als in kantoorpanden of fabrieken gebruikt. Dit is te danken aan het stevige, robuuste karakter van de vloer. In Belgie vindt u ook bedrijven zoals Gietvloer Brugge die u kunnen helpen.

In een huiselijke setting kan de vloer een waardevolle toevoeging zijn omdat het een stijlvolle vloer is. De eigenaar van het huis heeft de keuze uit diverse kleuren en kan de vloer aanpassen aan de rest van de kamer, waardoor de vloer nooit uit de toon valt. De vloer is geschikt voor alle ruimtes in een huis, van badkamer tot woonkamer tot keuken. Ook qua functionaliteit is de vloer perfect, hij is stevig en gaat daardoor lang mee.

Dit laatste gegeven maakt de vloer ook erg geschikt voor op de werkvloer. De thermohardende kunststof waar de vloer van is gemaakt wordt in meerdere lagen gegoten. Het resultaat is een vloer die schokken, klappen en grote belasting kan opvangen. Dit is juist in een werkgerelateerde setting zeer wenselijk. In bedrijfspanden en grote hallen komt er veel gewicht op de vloer te liggen. Epoxyvloeren krassen niet en kunnen het gewicht moeiteloos dragen. Een ander bedrijf dat u kan helpen is Gietvloer Dordrecht bijvoorbeeld.

Compenseren voor gebreken

In zowel een huiselijke setting als in een industriƫle setting kan een epoxyvloer compenseren voor de gebreken die de ruimte kent. In huis kan het de stevigheid en robuustheid geven die niet altijd vanzelfsprekend is. Op de werkvloer kan een epoxyvloer het stukje design en warmte geven, waar niet alle kantoorpanden over beschikken.