Overig

Waarom kiest u voor een vloercoating?

Veel mensen kiezen ervoor om een vloercoating aan te leggen in plaats van een compleet nieuwe vloer aan te leggen. Dit komt omdat een vloercoating veel praktische voordelen heeft boven een ‘standaard’ vloer, maar vloercoating is ook qua uitstraling van toegevoegde waarde.

Het grootste voordeel van vloercoating is dat het u veel tijd en moeite bespaart. Wanneer u een vloer helemaal moet verwijderen, voordat u de nieuwe vloer kunt aanleggen. Dit is bij een vloercoating niet nodig, omdat het slechts een enkele laag is die makkelijk is aan te leggen. De laag bestaat uit kunststof en kan op een bestaande vloer geplaatst worden, maar hij kan ook fungeren als vervanger van een laag van een bestaande vloer.  Gietvloer Rotterdam helpt u er graag bij.

Het kunststof waar de coating van gemaakt is kan door uzelf gestyled worden. U kiest zelf een kleur en motief. Zo heeft u altijd een vloer die u mooi vindt en die de sfeer uitstraalt die uw huis moet uitstralen. De vloer kan afgestemd worden op de meubels in de kamer en op de stijl van de muren. De vloercoating is als het ware het laatste stukje van de puzzel, het maakt de kamer helemaal af.

De beste coating voor u

Bij de aanleg van vloercoating kunt u kiezen uit twee soorten coating. Wanneer de coating bedoeld is voor een woonhuis, dan is het waarschijnlijk dat u kiest voor de PU vloercoating, omdat deze flexibel, veerkrachtig en daardoor comfortabel is. Een epoxycoating is gemaakt van een kunststof (epoxy) dat heel hard en stevig wordt, dit type is ideaal voor industriële panden.