Tuin algemeen

Hoveniers met passie

Vind je dat je tuin wel eens een opknapbeurt kan gebruiken? Bij het opknappen van een tuin komt een hoop kijken. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Als gepassioneerde hoveniers zorgen we met een gestructureerde aanpak er voor dat uw tuin weer helemaal gaat bloeien! Neem snel contact op voor een totaaloplossing voor uw tuin. Ook voor onderhoud kunt u terecht bij deze ervaren hovenier.

Gestructureerde aanpak

Een gestructureerde aanpak zorgt er voor dat uw tuin snel er weer bovenop komt. Allereerst is het handig om een ontwerp te hebben, als u zelf al wat voorbereid heeft dan scheelt dat natuurlijk een hoop. Zo wordt er na het ontwerp een inventarisatie van uw wensen gemaakt. Pas dan kunnen we nauwkeurige schattingen gaan maken hoeveel tijd en budget er nodig is.

Complete tuinoplossing

Als je op zoek bent naar een complete oplossing op het gebied van tuinen dan heb je die bij deze gevonden. Wij bieden je een complete oplossing voor je tuin omdat je bij terecht kunt voor zowel het ontwerp als de uitvoering. Ook achteraf kunnen we het tuinonderhoud voor je verzorgen.

Hoveniers voor onderhoud

Nadat u tuin helemaal verbeterd is bent u er nog niet natuurlijk, planten groeien en bloeien en daarom is het zaak om uw tuin goed bij te houden. Na het aanleggen van een nieuwe tuin worden wij meestal gevraagd om na een tijdje weer een check te doen, of alles er nog mooi bij staat. Ook periodiek zullen we langs blijven komen om uw tuin te verbeteren. Uiteraard krijgt u van ons ook het nodige advies om uw tuin up to date te houden.