Uncategorized

Uw tuin voorjaarsklaar

Je tuin gereed maken voor de zomer is nog niet zo eenvoudig. Natuurlijk, iedereen kan het gras maaien en de bladeren opruimen. Toch moet je er niet te licht over denken. Het werk van een tuinman gaat namelijk veel verder. Een tuinman, oftewel hovenier kan u bijvoorbeeld ook helpen met het snoeien van de heg bijvoorbeeld. Het aanleggen van nieuwe tuinbestrating of het aanbrengen van tuinmeubelen is ook geen probleem. Sommige mensen kiezen er voor om voor de komende jaren een geheel nieuw tuinontwerp te laten maken. Dan ben je wel gelijk helemaal klaar natuurlijk.

Alle bladeren opgeruimd

Hoewel je het zowel kunt doen is ook het verzamelen en verwijderen van bladeren in de tuin een tijdrovende bezigheid. Ook dit kan een ervaren hovenier voor u uit handen nemen.

Uw tuin helemaal netjes

Om een tuin helemaal gereed voor de zomer te maken is er nog meer nodig dan opruimen. Wij geven net dat beetje extra door bijvoorbeeld ook de sierbestrating in je tuin te verzorgen. Ook voor houtbouw of de bouw van een schutting kan je vanaf nu gewoon bij je vaste hovenier te recht. Verder zoeken is niet meer nodig.

Een geheel nieuw ontwerp?

Ook als je zoiets hebt van, mijn hele tuin kan wel een opknapbeurt gebruiken. Kunnen wij je van dienst zijn. Een geheel nieuwe tuin aanleggen is gewoon probleem. U kunt zelf een tuinontwerp inleveren of wij kunnen u daarin voorzien.