Overig

Ongedierte in de tuin

Heeft u een mooie tuin maar regelmatig last van molshopen of . Sommige mensen beschouwen dit als ongedierte en willen zo snel mogelijk van het probleem af komen. En terecht want dit ongedierte kan meer schade aanrichten dan u in eerste instantie misschien gedacht had.

Een nachtmerrie voor uw gazon

Mollen of woelmuizen in de tuin kunnen een ware nachtmerrie zijn voor uw tuin en vooral voor uw gazon, deze wordt volledig overhoop gegooid door de dieren. Daarnaast kunnen de dieren (vooral muizen) aan de wortels van de planten gaan knagen. Dit vormt en groot probleem omdat de wortels noodzakelijk zijn om te overleven. Gaan uw planten niet goed groeien en bloeien dan zou ongedierte dus ook een oorzaak kunnen zijn.

Weg met die beestjes

Heeft u nou ook zoiets van. Ik hou van de natuur maar die vervelende beestjes wil ik graag uit mijn tuin weg hebben? Dan hebben wij de service die u kan helpen. Wij hebben namelijk een ongediertebestrijding service die je kan voorzien van alle oplossingen. Of u nou last heeft van ratten, mollen of muizen in de tuin. Onze experts weten met ieder probleem wel raad. Voordat u het weet kunt u in alle rust weet genieten van uw tuin.

Natuurlijkvriendelijke bestrijdingsmethoden

Wat onze ongediertebestrijders onderscheidt van andere bedrijven, is het feit dat we zo veel mogelijk bestrijden met diervriendelijke methoden. Wij zijn er niet op uit om het dierenleven schade toe te brengen. We hebben alleen als door het ongedierte te bestrijden zodat u en de rest van u familie weer kunt genieten van het gazon. Ook de planten in de tuin zullen het een stuk fijner krijgen.