Tuin algemeen

Kies voor iets nieuws en bekijk de mogelijkheden van gekleurd kunstgras

verschillende kleuren kunstgras

Met je bedrijf ga je ieder jaar verschillende beurzen af om je product en services te promoten. Gelukkig weten ieder jaar meer mensen de weg naar jouw stand te vinden en door de hoeveelheid contracten die je jaarlijks via contacten daar op doet., weet je hoe belangrijk een goede uitstraling en een unieke presentatie wonderen kunnen doen op de verschillende beurzen. 

Ieder jaar probeer je daarom met een nieuw en verfrissend idee te komen om zoveel mogelijk mensen naar je stand te krijgen. Met zorg wordt er daarom ruim op tijd al een ontwerp gemaakt over hoe je stand er uit gaat zien en op welke details er gelet moet worden. Een speciale vormgever helpt mij om het definitieve design tot stand te brengen, alvorens het door een speciaal bedrijf in elkaar gezet wordt. 

Voor je beursstand ben je op zoek naar een unieke en kleurrijke presentatie

Dit jaar ben je ervan overtuigd dat iets vrolijks, kleurrijks en natuurlijks goed samen zullen gaan met de lancering van jullie laatste lijn van eco-producten. Vandaar dat je daar bij het brainstormen met de creatieve afdeling erg op gehamerd hebt. Toen zij vervolgens met een voorstel kwamen, waarin veelvuldig gebruik werd gemaakt van groen kunstgras, toch wel een beetje teleurgesteld in was. 

De vrolijke en kleurrijke uitstraling die je voor ogen had werd nu toch iets meer een oerwoud gevoel, iets wat niet echt in de lijn was met wat je gedacht had en daarom toch een beetje wilde vermijden. Het kunstgras leek je op zich geen verkeerd idee, maar je wilde toch een andere indruk maken dan het gevoel dat je weer op safari was. 

Kunstgras in verschillende kleuren garandeert creatieve oplossingen

Tot een van de leidinggevenden van de creatieve afdeling zich ineens herinnerde dat je ook verschillende soorten kunstgras kleuren kunt krijgen tegenwoordig. Met zo’n briljante ingeving veranderde de hele zaak ineens. Want gekleurd kunstgras geeft een hele moderne sfeer en is toch behoorlijk anders toe te passen dan die altijd groene grasmatten die je eerder gepresenteerd werd. 

Terwijl je even aan het speuren was op het internet, kwam je er al snel achter dat je grasmatten tegenwoordig in vrijwel iedere mogelijke kleur kunt bestellen.  Met het nodige knip en plakwerk, kun je er dus verzekerd van zijn dat je je volgende beursstand voor het oog heel aantrekkelijk kunt maken door middel van een unieke presentatie, uitgevoerd in gekleurd kunstgras!