Overig

Rolluik fabrikanten in Nederland

Er zijn veel misverstanden en verwarringen wanneer het gaat om rolluik fabrikanten in Nederland. In Nederland is er geen fabrikant van rolluiken. Het enige wat we in Nederland hebben zijn assemblagebedrijven. Dit zijn bedrijven die verschillende onderdelen van het product kopen en deze vervolgens samenstellen tot het eindproduct. Deze assemblagebedrijven verkopen deze vervolgens door naar aanbieders die het vervolgens weer doorverkopen naar consumenten. De bekendste fabrikanten van rolluikonderdelen zijn Alutech en Heroal. Beide fabrikanten zijn gevestigd in Duitsland.

Goedkope rolluiken van A-kwaliteit

Wil jij rolluiken bestellen van A-kwaliteit merken zoals Alutech en Heroal tegen de scherpste prijs? Bekijk de Alutech en Heroal rolluik bij Rolluiken33.nl. Beide rolluiken worden aangeboden tegen de scherpste prijzen en 5 jaar fabrieksgarantie. Rolluiken33 is een van de grootste online aanbieder van rolluiken. Je kunt online jouw rolluik compleet naar wens samenstellen. Je kunt kiezen voor een gewenst formaat, bediening, kleur en nog veel meer. Wanneer je alle stappen hebt doorlopen, kun je direct online een bestelling plaatsen. Wacht dus niet langer en ga direct rolluiken kopen: Rolluiken33.nl. 

Het verschil tussen de lamellen

Iedere lamel heeft zo zijn eigen hoogte en dikte. Standaard is een lamel ca. 41 mm hoog en 8,5 mm dik. Wanneer je een lamel hebt van deze afmetingen, heb je een degelijke kwaliteit die ideaal is voor ramen. Wil je extra beveiliging voor het bijvoorbeeld inbraakpreventie voor een deur? Kies voor lamellen die dikker. Wij raden je aan om een dikte van 9 millimeter te pakken voor de juiste inbraakpreventie. Voor rolluiken breder dan 3 meter raden we je altijd sterkere lamellen aan. Bij minder kwalitatieve lamellen heb je de kans dat deze gaan buigen en hierdoor sneller stuk gaan. Kies je ervoor om breder te gaan met lamellen die dit niet ondersteunen, dan vervalt de garantie.

De kwaliteit in het echt bekijken

Een beslissing maken achter een computerscherm kan nogal lastig zijn. Daarom raden we je aan om eerst een showroom te bezoeken. In de showroom van Rolluiken33 kun je de rolluiken in het echt bekijken en je kunt ze ook gebruiken om te testen. Je kunt ook de losse lamellen in het echt bekijken en de kwaliteit zien. Bij Rolluiken33 hebben ze verstand van zaken en ze kunnen je dan ook informeren en adviseren over het toepassen van de juiste rolluiken. Ook stellen ze graag een offerte op maat voor je op, zo weet je waar je aan toe bent wanneer het aankomt op de kosten.