Tuintrends

Sauna in eigen tuin

buiten sauna

Hou jij ook zo van het welnessgevoel? Even puur genieten in de warmte die de sauna’s je kunnen geven? Waarom zou je daar zo ver voor rijden als je dit gevoel ook gewoon in eigen tuin kan ervaren? Met een buitensauna in je tuin spring je er gewoon in wanneer je zelf wil. Even tijdens de middag je lichaam de nodige warmte geven? Geen probleem! Of even heerlijk na een drukke dag op kantoor ontspannen in je eigen sauna.

Geen ruimte in huis 

Heb je geen ruimte in huis maar wil je toch een sauna? Dan is een buitensauna een ideale oplossing. Plaats deze in je tuin, waar je maar wil. Dan heb je ook nog eens een mooi uitzicht terwijl je ontspant in de sauna. Met een buitensauna kijk je uit op je tuin wanneer je gras mooi groen staat. Ook terwijl het sneeuwt of wanneer de bladeren van de bomen vallen kan je nog in je sauna genieten van je tuin. 

In je tuin het hele jaar door

Ontspan niet alleen in de zomer in het comfort van je tuin, maar het hele jaar door. De donkere dagen vragen vaak voor wat extra warmte. Deze kan een sauna je zeker geven. Je moet hiervoor zelfs niet ver rijden naar een welness, maar je springt er gewoon in na je werkdag! Ook in de zomer kan je elk moment de sauna gebruiken. Geniet dus vier seizoenen lang van de warmte in je eigen tuin. 

Buitensauna’s van Out at Home

Bij Out at Home bestel je eenvoudig online je buitensauna. Bekijk de website en ontdek welke buitensauna echt in je tuin moet komen te staan. 

Bij het kiezen van de sauna voor jouw gezin hou je rekening met het aantal personen dat tegelijk in de sauna moet kunnen. Wil je graag dat iedereen samen in de sauna kan genieten of hou je liever van aparte ontspanning in de sauna? Daarbij is het ook belangrijk om rekening te houden hoe je graag in een sauna geniet. Dit kan je zittend doen of je kan er heerlijk bij gaan liggen. Dit heeft natuurlijk invloed op hoeveel personen tegelijk in de sauna kunnen. Bij Out at Home vind je sauna’s voor 3 en 6 personen. 

Buitensauna voor 6 personen

De buitensauna’s voor 6 personen zijn geschikt voor personen die allemaal zittend willen ontspannen in de warmte. Wanneer je liever deze saunabeurt al liggend doorbrengt, kan je dit tegelijkertijd met 3 personen doen in deze sauna. 

Buitensauna voor 3 personen

Deze sauna kan tot 3 zittende personen vullen. Moest er toch iemand graag liggen, zal deze apart een saunamoment moeten inplannen, omdat deze kleinere sauna’s maar 1 persoon tegelijk kan loungen.