Tuintrends

Ultieme luxe in je tuin creëren

luxe in je tuin

Een spa voor bij huis? Het kan allemaal! Een jacuzzi kan al voor een ultieme wellness gevoel zorgen en om het helemaal af te maken zijn er talloze accessoires die een grote bijdrage kunnen leveren aan dat gevoel. Omdat het al een behoorlijke uitgave is wil je het natuurlijk allemaal perfect hebben. In dit artikel lees je meer over een spa voor bij huis creëren aan de hand van de ideale accessoires. 

Al nagedacht?

Jacuzzi in de tuin? Dit is ultieme luxe. Gezellig met vrienden, het gezin of familie lekker genieten van je eigen spa. Heb je al nagedacht over de bijpassende items? Handoeken? Slippers? Badjassen? Een kapstok? Wanneer de jacuzzi onder een tuinoverkapping staat kan je veel sfeer creëren met lichten.  

Sfeerverlichting

Sfeer kan je maken door verlichting op te hangen boven de jacuzzi of door spotlichten in te bouwen in de overkapping. Sfeerlichten in de tuin zijn bijna net zo belangrijk als tuinmeubels. Overdag bepalen planten en tuinmeubelen de sfeer in de tuin, maar s ’avonds zijn dat de lichten. Vaak zit je na een lange dag werken heerlijk ontspannen in de jacuzzi, maar in de wintermaanden is het al snel donker waardoor je niet optimaal van je tuin kan genieten zoals in de zomermaanden. Lichten zijn juist daarom de oplossing. 

Bijpassende accessoires

Al eerder in dit artikel werd er gevraagd of je al hebt nagedacht over bijpassende handdoeken, badjassen enzovoort. Wanneer er onverwachts bezoek komt of de avond zo gezellig is dat een onverwachts jacuzzi bezoekje plaatsvindt wil je dat je gasten zonder problemen en veel geregel kunnen genieten. Speciale handdoeken in een apart spa kastje in de buurt van de jacuzzi en daarbij handige slippers. Hierdoor is een onverwachts bezoekje aan de spa leuk. Voor jou betekent dit dat je de gasten niet hoeft te bedienen en jij zelf ook kunt genieten van het bubbelende water.